Wie zijn wij?

Autobedrijf Johan Zomer is opgericht door Johan Zomer in 1990 en inmiddels een begrip in de regio Laren. Nadat Marcel Hut in 2007 mede-eigenaar werd van het bedrijf is hij, samen met zijn vrouw Desirée, sinds februari 2018 de volledige eigenaar van Autobedrijf Johan Zomer. In februari 2019 hebben zij een naamswijziging doorgevoerd en Autobedrijf Johan Zomer gaat nu verder onder de naam Autovakmeester Marcel Hut

Wij worden gekenmerkt door onze passie voor auto’s en onze klantgerichte service. We zijn een echte dorpsgarage waar laagdrempelig contact met de klant centraal staat. Mensen moeten zich welkom voelen bij in onze garage.

Ons enthousiaste team van vakbekwame monteurs staan dan ook altijd voor u klaar om u verder te helpen en het beste advies te geven.

Eigenaren Marcel & Desirée

Autovakmeester

Autovakmeester Marcel Hut is aangesloten bij Autovakmeester, voorheen AD Autobedrijven. Dit staat voor betrouwbare vakmannen die het autovak meester blijven, nu en in de toekomst. Professioneel, vakkundig, persoonlijk, betaalbaar, open, eerlijk en gegarandeerd.

BOVAG

Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Meer weten over Autovakmeester Marcel Hut in Laren? Neem gerust contact met ons op!